Inloggen | Nieuwe klant | Klantenservice | |
€ EUR
EUR
£GBP
$USD
$AUD
$CAD
CHF
kr.DKK
¥JPY
krNOK
KrSEK
|
22.739 Reviews
9,5
NL
ENG
0
0
Wardrobe Essentials Style Advies Perfectly Pedia Paspoort

Materialenoverzicht
Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Een materiaal voor een kledingstuk wordt geselecteerd op basis van deze eigenschappen met het oog op het allerbeste resultaat. Zo wordt voor een blouse vaak een soepel vallende en luchtige stof gekozen omdat deze mooi valt om je lichaam.

Lees meer »
  
Modewoordenboek
Het is helemaal niet erg als je niet bekend bent met alle termen uit modeland. Zie hier: een modewoordenboek van A tot Z die je wegwijs maakt in de wereld van baleinen, brogues en bralets. De Pedia wordt steeds aangevuld met nieuwe modekreten, dus houd hem regelmatig..

Lees meer »
  
Silhouetten
Elk kledingstuk heeft zijn eigen, unieke silhouet. Als we het hebben over een silhouet in de mode gaat het om de vorm dat een bepaald kledingstuk heeft. Dit kan heel uitgesproken zijn, zoals een extreme A-lijn rok, of subtieler: een jurk die iets taps toeloopt.

Lees meer »
  
Wassymbolen
Lees hier alles over wassymbolen, droogsymbolen, strijksymbolen, bleeksymbolen en stomerijsymbolen in kleding en accessoires. Behandel je kleding op de geadviseerde methode en heb jaren plezier van je favoriete kledingstukken.

Lees meer »
  

MIS GEEN FASHION UPDATE
Schrijf je nu in en ontvang GRATIS de Style Guide: Figuurtypes in je mailbox!
We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
Admin Login